Vállalkozó nők adventi naptára

nap
óra
perc

Itt van a karácsonyi hajtás időszaka, mindenki az utolsó kampányait kezdi, vagy már bele is ásta magát a következő évi célok tervezésébe, sok lelkes vállalkozó nő összeállt és szeretne egy kis segítséget csempészni az év végi hajrába a naptár tartalma 2023.12.31-ig lesz elérhető.

Kiváncsi vagy?

Sajnos erről már lemaradtál vége az adventi akciónak!

Mit nyersz, ha türelmesen nyitogatod az ablakot?

De hogyan Működik?

Minden nap egy új ablak nyílik ki, amire ha rákattintasz egy lelkes női vállalkozó felajánlásával találkozhatsz.
Ha elolvastad, eldöntöd, hogy szeretnéd-e az adott napon talált terméket/ szolgálatatást.
Mindenkit, aki részt vesz a naptárban kicsit meg is ismerhetsz és megtalálod az elérhetőségét is a bemutatkozásánál.

Kiváncsi vagy?

Sajnos erről már lemaradtál vége az adventi akciónak!

Ismerj meg minket!

Többévnyi magánoktatás és még többévnyi tolmácsolás után döntöttem úgy, hogy egy helyre központosítom az olasz szakmai munkámat, így jött létre Veresegyház központjában a Centro Italiano. Eredeti végzettségem közgazdász és idegenvezető. Óráim beszédközpontúak, fontosnak tartom az élmény alapú oktatást és érthetően adom át a nyelvtani hátteret is. Küldetésem az olasz kultúra népszerűsítése, autentikus nyelvi és kulturális környezet megteremtésével erősítem a tanulók nyelvi kompetenciáit, akik így könnyebben sajátítják el az olaszt. Megtalálsz a weboldalamon és a facebookon is.

Szia!

Csekőné Szabó Anikó vagyok, de mindenkinek csak Ancsa. 2018-ban lettem vállalkozó és elég sok nehézséggel néztem szembe. Anno örültem volna támogatásnak, hogy merre is induljak el. Sok tanulás és tapasztalat segítségével azóta egy nagyszerű csapattal azon dolgozunk folyamatosan, hogy az oktatással foglalkozó vállalkozókat segítsük tréningekkel, tanfolyamokkal és tanácsadással, coaching szemléletünkkel. A hatékonyság és képességfejlesztés segítség az élet minden területére. 

Megtalálsz a weboldalamon és a facebookon is.

Tóth Lívia Krisztina vagyok, szervezetfejlesztő, business coach és mediátor az Accomplish alapítója és megálmodója. Jogi tanulmányaim után a a HR szakma felé vitt az utam, majd megszereztem a MA diplomámat, és keresni kezdtem egy olyan multinacionális környezetet, ahol a vezetőfejlesztés iránti szenvedélyemnek hódolhatok, és megismerhettem a coachingot. 

Mivel foglalkozom? 📝

▫️ A coaching eszköztárával fejlesztem a magánszemélyeket és szervezetek vezetőit.

▫️ Stresszkezelési technikákkal formálom a reziliens működést.

▫️ Segítséget nyújtok a karrier elakadások, munkahelyi konfliktusok feloldásában.

▫️ Valamint a mediáció segítségével családi, gazdasági konfliktusok békés megoldására törekszem.

Megtalálsz a weboldalamon és az Instagramon.

A nevem Janó Andrea. Gyerekkorom óta jelen van az angol az életemben. Már gyerekként is szerettem tanulni a nyelvet, azóta is folyamatosan fejlesztem magam. Felnőttként pedig nagyon szeretem, hogy a megszerzett tudásommal segítségére lehetek másoknak az angol nyelv megismerésében.

Legyen szó laza gyakorlásról, iskolai felzárkózásról, fejlődésről, újrakezdésről, a nyelvvel újonnan ismerkedésről, vagy akár vizsgára készülésről, minden esetben egyéni igényekhez igazított online korrepetáló foglalkozásokon van lehetőséged részt venni velem!

Legyél bármilyen korosztály tagja, bármilyen céllal, várlak szeretettel foglalkozásaimon, hiszen együtt könnyebben megy a tanulás!

Megtalálsz a weboldalamon és a facebookon is.

Danóné Kovács Annamária, 33 éves 3gyermekes édesanya vagyok, melyből egy sérült gyermek. Ásványgyógyászként olyan ékszereket készítek amik nem csak szépek, de funkcionálisan is hasznosak 1-1 megpróbáltatás esetén. Legtöbben az autista és eltérő fejlődésű gyermekekért létrehozott „Vedd észre” kollekcióm miatt ismernek, de nem csak nekik és értük alkotok, hanem mindenkinek aki szereti a szépet. Elsősorban ásványokkal, különleges gyöngyökkel és nemesacél alapanyagokkal dolgozom, mely nem csak esztétikus de időtálló is. Célom, hogy mindenki számára elérhetővé tegyem a minőségi és különleges kiegészítőket és az, hogy széles körben felhívjam a figyelmet a sérült gyermekek családjainak nehézségeire.

Itt találsz meg!

Perneczky Andrea üzleti tanácsadó és mentor

Empowered Business Growth

 

Kisvállalkozókat és cégvezetőket segítem az üzleti stratégia és a szellemiség együttes erejével, hogy vállalkozásuk dinamikusan fejlődjön, hatványozottan növekedjen és azért, hogy felszabadultan és önazonosan prosperáló céget vezessenek, teljes életet éljenek és megvalósítsák legmagasabb potenciáljukat.

Megtalálsz a weboldalamon.

Csiszér Éva, projektvezető, projektmegvalósítók mentora, vállalkozást vezetők támogatója vagyok.

 

Több, mint 22 éve különböző témákban projekteket vezetek, irányítok, a megvalósításban részt veszek és sikerre viszem azokat.

Többségünk alkalmazottként kezdi meg a munkáját, én is így voltam, miután megszereztem a közgazdász diplomámat, amely mellé egy marketing szakirány is társult. Sokat tapasztaltam a banki és vezetői tanácsadói szférában töltött éveim alatt, örömmel vettem részt – egy ma már a rendezvényszervezés iparágban vezető cég – eseményeinek a megszervezésében. 

Rólam itt tudsz meg többet

Szia! Hogy vagy? 

 

Az illedelmes, kötelező, réglátott ismerőssel hipermarketben összefutós hogy-vagy kérdésre gondoltál? “Köszi, megvagyok, és te?” “Köszi, minden oké.”

Oké, de tényleg, hogy vagy? Mély levegő, kifúj. Aktív figyelemmel, teljes lényemmel csak rád figyelek, hallgatlak és kérdezek. Higgadtan és szelíden, nyitottan és elfogadóan, empatikusan és motiválóan, felszabadítóan és könnyed módon. 

 

Sokéves marketing és management pozícióimnak köszönhetően természetes könnyedséggel gondolkodom összefüggésekben, rendszerekben és megtanultam tartani a kereteket. Vezetőként amikor állandóan kérdésekkel fárasztottam a csapatomat, még nem tudtam, hogy coaching szemléletben működöm. Később, már anyaként, tudatosan léptem erre az útra, hogy professzionális módon, eszközökkel tudjak támogatni (leendő) anyákat és apákat, gyerekeket és kamaszokat. Hiszen, ha a család bármely tagja kezd jobban lenni, úgy többieknek is sokkal könnyebb jól lenni. 

 

Szóval… Hogy vagy? 

 Obreczán Brigitta Coach

 

Járosi Zsófi vagyok, tudatos vállalkozókat segítem, hogy megjelenhessenek az online térben, legyen egy honlapjuk, ahol rendszerezetten, átláthatóan és extra funkciókkal ellátva segítheti az érdeklődőket eligazodni abban, hogy mit tud nyújtani számukra.

Ha szükséged van egy weboldalra vagy szeretnél logót és arculatot a vállalkozásod számára keress bátran.

Megtalálsz a weboldalamon és a facebookon is.

A Magical baby Spa szenzoros vízi foglalkozás egy 45perces óra.

Egy átmozgató tornával kezdünk, ahol nézzük a babákat, hogyan mozognak, az ízületek mennyire átmozgathatóak. Ezután öltözes és irány a víz. A vízben különböző gyakorlatok vannak, amit az oktató mutat, a szülő csinál és segítjük/korrigáljuk folyamatosan. Ezek a gyakorlatok a természetes mozgásfejlődést támogatják, és az idegrendszer érését. Főleg a fej és a törzskontroll, az egyensúlyi reakciók, mozgáskoordináció. Ezután kapnak a babák egy nyakúszót, amiben szabadon tudnak mozogni. Ez jó hatással van egy kisebb ferde fejtartásra, asszimmetriára. A befúvók segítségével (jakuzzi funkció) pedig lehetőség van az izmok stimulálására. A feszesebb izomtónus szépen ellazul, a lazább babáknak pedig egy megfelelő inger.

Nagyjából 20perc után elfáradnak a babák így egy masszázzsal vezetjük le az órát, ahol igyekszünk egy kis nyugalmat a végére tenni és a kötődést erősíteni.

A foglalkozáson 1kivételével (ízérzékelés) minden szenzoros rendszer kap ingert: vizuális (látás), auditív (hallás), olfaktórikus (szaglás), taktilis (tapintás) vesztibuláris (egyensúlyi) és proprioceptív (testérzés). 

 

A Magical Baby Spa programját szakmai körökben is elismerik és ajánlják.

Mégpedig a Bethesda Kids vezetője és gyógypedagógusai, Bajnok Ildikó a Pető Intézet és a SOTE II. PIC konduktora, neurológiai fejlesztője és az Országos Gyermek Kardiológiai Intézet szakemberei.

Megtalálsz a Facebookon és az Instagramon.

Dr. Molnár Marianna vagyok, női harmónia és balance coach, kisgyermekes édesanyák coach-a, jogász. Háromgyermekes édesanya, feleség, de elsősorban nő.
Nőként megtapasztaltam én is, hogy női létünk ezernyi csodája mellett megannyi kihívással kell megküzdenünk életünk különböző szakaszaiban.
Sok szerepben kell egyszerre helytállnunk, időre teljesítenünk, megfelelnünk, folyamatos hajtásban vagyunk. És mi törekszünk mindenhol jól teljesíteni, kialvatlanul, hajszoltan mindaddig (és azon túl is(!)), amíg el nem kezdjük azt érezni, hogy minden jónak tűnik, de mégsem vagyunk boldogok, mintha minden olyan szürkébb, fakóbb lenne. Jó lenne változtatni. De mit? De hogyan? Mivel igazából minden rendben van, de valahogy mégsincs semmi, mert valójában mi hiányzunk belőle. A mi igazi valónk. ÖnMAGunk. Ami…valahol eltűnt. Hatványozottan érezhetjük ezt, ha gyermekeink lesznek. A (kisgyermekes) anyai lét a sok-sok öröm, boldogság mellett bizony olykor fájdalmakkal, nehézségekkel is jár. Majd a gyermekekkel otthontöltött időszak vége felé gyakran szinte szorongatóvá tud válni a „merre legyen az előre a munka világában?” kérdése. Mert előfordulhat, hogy a gyerekek születésével átrendeződtek benned a prioritások, s már esetleg más mozgat meg belülről, mint korábban.

Tomborné László Klaudia vagyok, kis-és közép vállalkozásokat támogatok.

Bemutatkozás: Célom, hogy munkámmal segíthessek, minél több vállalkozónak, hogy ők mással tudják tölteni felszabadult idejüket. Legyen szó cég fejlesztésről, utazásról vagy családról. Anyaként, tudom milyen nehéz, a feltornyosult feladatokat elvégezni és milyen jó ha van akinek áttudunk adni belőle. Lelkes, pozitív vagyok a munkám kapcsán és törekszem a minőségre. 

Itt megtalálsz

Valkó Zsuzsi vagyok.

 

Magyarország első hivatalosan képzett természet- és erdőterápia vezetőjeként és az Association of Nature and Forest Therapy tagjaként célom, hogy magas minőségű relaxációs sétákat biztosítsak városi embereknek a természetben. Ezen felül részt vettem a Vadon elsősegély nyújtó (WAFA) képzésen, hogy ha bármi veletek az erdőben, mindig higgadtan és szakszerűen tudjak reagálni a bekövetkezett helyzetekre.

 

Az Erdőfürdőzéssel azokat a városi embereknek szeretném támogatni, akik élethelyzetükből adódóan nagy nyomás alatt vannak (kisgyererekeket nevelők, nagy nyomás alatt dolgozók, karrierváltó útkeresők). Szeretném megmutatni nekik hogy létezik egy hatékony, számukra is hozzáférhető természetes stresszoldó megoldás, amelyhez bármikor fordulhatnak ha kiegyensúlyozottabb mindennapokra vágynak. A programon bárki részt vehet (idősek, mozgáskorlátozottak és túlsúlyosak egyaránt), mivel nem kötött fizikai erőnléthez. 

 

Szeretném összekötni az embereket a természettel úgy, hogy közösséget éljenek meg. Amikor erdőfürdőzünk, nemcsak élvezzük az erdő nyugalmát és a táj szépségét. Kapcsolatot építünk a természettel. Amivel kapcsolatunk van, amit igazán ismerünk, az fontosabb számunkra, kevésbé bántjuk, mint azt, ami idegen. Így szívből, saját indíttatásból kezdesz el törődni a környezeteddel.

 

www.erdofurdozes.com

Nagy Éva középiskolai matematika tanár vagyok. Olyan online, interaktív matematika tananyagot állítottam össze 9-12.-eseknek, amely rugalmas, érdekes és eredményes.

A teljes tanév anyagát az új NAT követelményei szerint dolgoztam fel évfolyamonként.

Az interaktív videókban az elmélet és egy általam megoldott mintapélda után a tanuló önállóan oldja meg a következő feladatot, vagy egy összetettebb feladat részkérdését. A felugró ablakba beírt helyes válasz esetén dicséretet kap, és a videó folytatásában részletesen levezetem a feladat megoldását. 

A videóban tanultakat az interaktív feladatlap segítségével be lehet gyakorolni. A dolgozat előtt pedig az összefoglalás segíti a felkészülést.

A 4 éves elméleti anyag pdf formátumban letölthető, ezen kívül ismétlő ebook is segíti a hiányosságok pótlását.

A tanfolyamhoz egy több mint 1,5 órás tanulásmódszertani kurzus is tartozik.

Szerintem így lehet önállóan saját tempóban készülni a dolgozatokra, érettségire.

Gyere és próbáld ki ingyen!

https://gomatek.hu/ingyenes_leckek/

Szabó Rita vagyok, lételemem a tanulás, tanítás és a támogatás!
A felnőttképzések világában dolgozom közel 18 éve, immár 10 éve tanárként is. Úgy vélem, a tanulás élethosszig tart és lehet élvezni is!
👩‍🏫Tanárként szembesültem az eszköztáram korlátaival, újabb és újabb módszereket kerestem, hogy többet tudjak adni a diákoknak és a saját gyerekeimnek. Így lettem tanulási coach is, elvégeztem a Zandaka képzését. Ez gyökeresen átalakította a szemléletemet a tanítással, tanulással kapcsolatban!
Tanulási coachként könnyedén felmérem a gyerekek tanulási stílusát, és ahhoz alkalmazkodva egyénre szabott módszereket alkalmazok tanórákon, korrepetálásokon, magánórákon. A coaching technikák elsajátításával a gyerekek, fiatalok mentális erejét is tudom támogatni. Tanulási coachként a szüleikkel is beszélgetek a gyerekekről, mivel tudják hatékonyan támogatni őket.
🏗Számomra a tanulás olyan, mint a legózás, egy stabil alapot teremtek meg, arra szinte bármit fel tudok építeni vagy újra tudom építeni! Kreatívnak és bátornak kell lenni!
Pályaorientációs tanácsadó is vagyok, a tanácsadásokon a gyerekek erősségeit feltérképezem, átbeszélem velük és szüleikkel a felvételi rendszert és különféle szakmákat ismertetek meg velük, emellett ezeken a tanácsadói konzultációkon is előszeretettel alkalmazom a tanulási coaching tudásomat. Nemcsak célokat kitűzünk ki a gyerekkel, hanem eszközöket is adok a kezükbe. Egy jól megtervezett tanulási ütemtervvel, személyre szabott tanulásmódszertannal felszerelkezve, garantáltan sokkal hatékonyabb eredményt érhetnek el.
Mivel felnőttekkel és érettségizőkkel is dolgozom, elmondhatom, ők is előszeretettel ismerik meg önmagukat és fedezik fel a tanulásban rejlő erejüket!
A héten felkerültem a ZANDAKA szakembereinek listájára is, Ancsával már 3 éve dolgozunk együtt és egyre több projektben veszek részt, mint tanulási coach is.
A felnőttképzés, pályaorientáció kiegészül a tanulási coachinggal!
Keress bátran, tanulni jó!

Hollós Izabella vagyok, 3 gyermekes édesanya, a belső kérdéseire folyamatosan válaszokat kereső nő.

Hosszú utat tettem meg addig, amíg eljutottam odáig, hogy én is segítőként, spirituális támogatóként tudjam fogni azok kezét, akik érzik, hogy mélyen, legbelül egy olyan elakadásuk van, melynek feloldásához ők nem elegek.

Három gyermekem édesapjától elváltam, és megtapasztaltam saját bőrömön, hogy mennyire nehéz lelkileg és fizikailag is helyt állni és elfogadni a helyzetet.

Számomra nagyon nagy segítség volt a családállítás ezekben a nehéz időkben, hiszen válaszokat kaptam a rengeteg kérdésre, melyek a fejemben kavarogtak.

A kronobiológia pedig abban segített, hogy megértsem, hogy ki is vagyok, és miért vagyok olyan, amilyen. Ez a módszer a gyerekeimmel való kapcsolatban is óriási segítség nap mint nap, hiszen mindhárom gyerekem teljesen más személyiség, és ahogy nőnek és ahogyan én is növök velük együtt az anyai szerepben, úgy tudom hasznát venni ennek a különleges tudásnak. 
Itt találsz meg.

Pályer Kriszta vagyok, személyes és tanulási hatékonyság fejlesztő. 20+ éve tanítom a középiskolás és felnőtt korosztályt. Abban támogatom a vállalkozó anyákat és középiskolás gyermekeiket, hogy minél jobban ki tudják használni a bennük rejlő erősségeket és lehetőségeket.

Itt tudod megnézni, miben és hogyan támogatlak: https://www.palyerkriszta.hu.

YouTube csatornámon és Tanulási gyorsítósáv FB-csoportomban is megnézheted, mivel foglalkozom:

https://www.youtube.com/channel/UCpwOuE7yyVykiV0wEKjzOsQ

https://www.facebook.com/groups/tanulasigyorsitosav

Keress a hello@palyerkriszta.hu emailcímen, hogy időpontot egyeztessünk!

Kozér Emőke vagyok. Elég fiatalon lettem vezető. Pokoli nehéz időszak volt, mire megtaláltam saját vezetési stílusomat és kialakítottam egy működő rendszert, amellyel a saját munkatársaimból és egy elég nagy alvállalkozói körből álló csapatot képes voltam egy irányba állítani.

 

Azóta már több nagy- és középvállalat felsővezetőit támogattam stratégiai, szervezet- és működésfejlesztői tanácsadóként. Ugyanakkor a civil szférában is vittem szervezetfejlesztési folyamatokat. Üzleti, team coach és tréner oklevelem van. Közel 15 év tapasztalat áll mögöttem, úgyhogy minden támogatást megadok neked.

Részletek:

https://emokekozer.com/vidd-sikerre-csapatodat-vezetes-noknek/

Valentina vagyok arculat- és webdesigner egy édes kisfiú édesanyukája. 2020-ban végeztem el ezt a tanfolyamot, majd elvétve, de dolgoztam is benne. Majd amikor várandós lettem a kisfiammal rájöttem, hogy én otthon szeretnék maradni mellette és így gyarapítani a családi kasszát.

2022. áprilisától folyamatosan foglalkozom komolyabban ezzel a szakmával és azóta több területet is megismertem. Mindig is szerettem több lábon állni, a biztosra menni. Kis fiam hozta meg a motivációt arra, hogy igenis küzdjek az álmaimért és bizony elérem őket.

Arculat- és webdesign mellett foglalkozom Social Media menedzseléssel, hirdetések kezelésével, grafikák készítésével. 

 

Ahol megtalálható vagyok:

facebook.com/thetrickymoondesign

thetrickymoondesign.hu

instagram.com/thetrickymoondesign

Menzel Lena az Értékteremtő vállalkozók segítője vagyok. Segítek a vállalkozóknak feltárni az életfeladatukat, és támogatóm őket abban, hogy baráti kapcsolatba kerülhessenek a pénzzel. Segítek a pénzzel kapcsolatos hiedelmek és önszabotáló viselkedésminták oldásában, hogy pénzügyileg magasabb tudatossági szintre tudjanak fejlődni, valamint anyagilag prosperálni tudjanak a vállalkozásukban. Fejlesztem a pénzügyi érzelmi intelligenciát és olyan eszközöket adok át és szokásokat tanítok meg, amivel egy kivételes életet építhetnek maguknak a vállalkozók.

https://www.menzellena.hu/rolam/

Stúdiónk teljes mértékben saját tapasztalatok alapján kelt életre. Én akkor találkoztam ezzel a mozgásformával, amikor kisgyerek mellett elkezdtem hatékony és IDŐhatékony mozgásformát keresni. 

Kevés időbefektetéssel szerettem volna látványos eredményt elérni. Kisgyerek, munka vagy csak maga a rohanó élet mellett mostanság mindenkinek az idő az, ami meglepően kevés dologra elég. Emellett pedig töredelmesen bevallom, sosem voltam egy fittneszfanatikus ellenben sokszor még lusta is  Kreativitásom a mozgással kapcsolatban akkor virágzott igazán, amikor épp kifogást kerestem, hogy miért is ne menjek edzőterembe vagy bármilyen órára. 

 

INFRASHAPE

Azonban amikor megismerkedtem az Infrashape Horizontalal, MINDEN megváltozott  

Az én lusta hozzáállásommal is beleszerettem. Szó szerint a saját bőrömön tapasztaltam, mennyire hamar látványos eredményt lehet ezzel az edzésformával elérni. 

Stúdiónkat úgy alkottuk meg, hogy lehetőleg minden igényt kielégítsen és érezd, hogy nálunk TE vagy az első. Ha szeretnél teljesen elszeparáltan tekerni, megteheted. Ha szeretnél a barátnőddel együtt tekerni, miközben csacsogtok vagy versenyt tekertek, megteheted. Hallgathatsz zenét, nézheted a Youtubon-on a kedvenceidet, vagy jókedvet meríthetsz a Jóbarátok és a Szex és New York részeiből. Igyekeztünk mindenre gondolni, hogy ha otthon felejtenél valamit, akkor se kelljen lemaradnod az edzésről. 

Az edzési idő észrevétlenül eltelik és a mindössze 30 perc alatt akár 1600 kalóriát is elégethetsz. Fogyaszt, feszesít és a narancsbőrrel is nagyon látványosan elbánik. Mindemellett méregtelenít és erősíti az immunrendszert, javítja a keringést és a teljesítményt. Kell ennél több? 

Ha szeretnéd exkluzív környezetben, a fitnesztermek tömege nélkül, gyorsan letudni az extrém hatékony edzést, akkor nálunk a helyed! Minden edzéshez törölközőt és vizet biztosítunk, továbbá zsírégető italokkal és protein szeletekkel is ki tudod egészíteni az edzést.

 

ROLLSHAPE MASSZÁZSGÉP

Infravörös lámpákkal, színterápiával, kollagén lámpákkal és levegő ionizációval felszerelt professzionális testmasszírozó eszköz. Tökéletesen ötvözi a nyirokmasszázst, a fogyasztást és a relaxációt. Segítségével a zsírszöveteket tovább lehet törni, ezáltal könnyebben ürülnek. Fokozza a vérellátást ami segít a feszesítésben. Sokat segít az izomláz megelőzésében vagy a már meglévő izomláz csökkentésében. 

 

SCULPTX HIFEM

20 000 Izomösszehúzódás 30 perc alatt

 

Nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energiát (HIFEM) használva a SculptX készülék impulzusokat juttat az izomszövetbe, és szupramaximális összehúzódásokat hoz létre – mindezt hagyományos testmozgással nem lehet megvalósítani. Egy 30 perces kezelés alatt csaknem 20 000 izomösszehúzódás történik, aminek hatására a kezelt területen található izomzat megnő és megerősödik.

Annak érdekében, hogy a megdolgoztatott izomzatnak elegendő energiája legyen az összehúzódások elvégzéséhez, a szomszédos zsírsejtek fokozatosan lebomlanak, majd eltűnnek. Az izomfeszítés és a zsírsejtek pusztulásának együttes eredményeként erősebb és hangsúlyosabb izomzat alakul ki.

 

A SCULPTX kezelés után 16%-kal több izom és 19%-kal kevesebb zsír található a kezelt felületen.

Mágneses stimuláció

A nagy intenzitású fókuszált elektromágneses (HIFEM) technológia a mágneses stimuláció elveit használja. Gyorsan változó mágneses mezők alkalmazásán alapul, amelyek elektromos áramokat generálnak az alatta lévő szövetben, ahol depolarizálja a motoros idegsejteket és izomösszehúzódásokat okoz . 

Mivel a HIFEM technológia közvetlenül stimulálja az izmokat, nagyon jól használható az izmos testrészek, például a fenék tonizálására és megerősítésére.

Itt megtlálasz minket:

Shape9.hu

 

Folyamatosan bővül a bemutatkozás nézz vissza később is 😉

Sajnos erről már lemaradtál vége az adventi akciónak!

Várj egy kicsit az ablak nyitása utána, hiszen a jó dolgokra várni kell, ha még se működne kérlek jelezd a hello@sofiadesign.hu címen

Fontos, hogy minden nap egy új ablakkal bővül a naptár, de előre nem tudod kinyitni és meglesni.

A naptár 2023.12.31-ig lesz elérhető.