weblap, honlap grafika webshop logó arculat

Landing oldalra fel!

Nehezedre esik a marketinged kialakításánál, fókuszáltan kidomborítanod egy - egy terméked szolgáltatásod előnyeit? Akkor olvass tovább megmutatom a megoldást.

Célzott információ

Érdeklődők azonnal kapnak tájékoztatást a konkrét termék vagy szolgálatatással kapcsolatban

Magas konverzió

Segít ösztönözni a látogatókat, vásárlásra, feliratkozásra, szolgáltatás igénybe vételére

Kulcsfontosság

Egy jól kialakított landing oldal segíti az online jelenlétet vagy egy kampány eredményességét

Mire is használhatod a landoló oldaladat?

Feliratkozók gyűjtésére

Ezek az oldalak segítik, hogy a látogatók iratkozzanak fel valamilyen szolgáltatásra, hírlevélre vagy értesítésre. Kialakítása során vonzóvá teszi a terméket/ szolgáltatást ezzel ösztönözve a feliratkozást. Rendszerint a cél, hogy az oldalon található űrlapot, regisztrációs felületet kitöltsék.

Feliratkozást gyűjtő landing oldal
Termék eladást ösztönző landing oldal

Adott termék eladási oldala

Ezek az oldalak egyértelműen az adott termékről szólnak, annak a részletes bemutatására szolgál, illetve a vele járó előnyöket is bemutatja, lehetőséget biztosít extra kedvezmények, kuponok és egyéb vásárlást ösztönző lehetőségek beépítésére.

Letöltési oldal

Ezek az oldalak főleg digitális tartalmak letöltésére alkalmazandó, mint e-book, infografika, kártya csomag, stb értékesítésre. Ezt egy regisztrációs form segít, aminek a használatával rögtön utalás lehetőségét is be lehet építeni ezzel is növelni az impulzív értékesítést.

Regisztrációs oldal

Ezek az oldalak leginkább abban segítenek, hogy egy adott webinarra, tanfolyamra vagy egyéb eseményre összegyűjtse az érdeklődőket, ahol kiemeli, milyen előnyökkel jár, ha regisztrál és részletes információkat is megoszthat róla.

Őket már segítettem az eladásban

Landoló oldalak a sikeres kampányokhoz, mert fontos, hogy mit mutatsz az érdeklődőnek

Okoskönyv eladás ösztönzés 

Ami a különlegessége volt a munkának, hogy ingyenes betekintési lehetőséget is kellett biztosítani a könyvhöz, ezt mind úgy megoldva, hogy ne lehessen menteni a tartalmát, természetesen a képernyő fotózást nem lehet sohogy se kivédeni, de ilyen terjedelemnél, aki megcsinálja meg érdemli a munkája gyümölcsét 

Miért dolgozzunk együtt?

Segítek elérni az álmaidat egy konzultáció és igényfelmérő kitölése után indul a munka NEKED már csak hirdetned kell az elkészült oldalt!

Tervezett az oldalról

A megbeszélések alapján készítek egy vázlatot az oldal kialakításával kapcsolatban

Marketing tippek

Segítek kitalálni, hogy milyen formában szólítsuk meg az érdeklődőidet, milyen konverziókat helyezzünk előtérbe

Design

Felhasználom a már kialakult arculatodat, amit megfűszerezünk az eladás ösztönzés elemeivel, ha szükséges grafikai anyagot biztosítok