Arculattervezés és logó készítés

weblap grafika webshop logó arculat

Miért jó, ha van saját arculatod és logód?

Segíti a terméked, szolgáltatásod bemutatását

Minden eladásnak az alapja a marketing, ehhez pedig elengedhetetlen egy saját arculat, hogy egységes marketingkommunikációt lehessen alkalmazni.

Egységes megjelenés

Az egyik legfontosabb a kis és a nagy vállalkozások életében, mivel egy egységes kinézet magabiztosságot, komolyságot és rendezettséget biztosít.

Egyedileg tervezett

Ez annyit jelent, hogy a munkafolyamat során nem sablonokat, felkapott betűtípusokat használok, hanem figyelembe veszem a piackutatás eredményeit és a vállalkozás küldetését is, így érve el az egyediséget.

Magad is fel tudod használni

Amikor megkapod az arculati csomagodat főleg, ha igényelsz social media feed-et is, tudatosan tudod használni a színeidet, betűtípusaidat és az elkészült template-ket. Ez annyit jelent, hogy a munkafolyamat során nem sablonokat, felkapott betűtípusokat használok, hanem figyelembe veszem a piackutatás eredményeit és a vállalkozás küldetését is, így érve el az egyediséget.

Jobban magadénak érzed a vállalkozást

Ez saját tapasztalat: jobban ragaszkodsz céljaidhoz, kitartóbb és céltudatosabb lehetsz, ha van egyedi megjelenésed.

Ha úgy érzed, hogy neked is szükséged van arculattervezésre és logó készítésre, nézd meg ezzel kapcsolatos blog bejegyzésemet.

Munkáimból

Tekintsd meg a VA-Team csapatának honlapját, amelyet a Sofia Design készített, illetve az arculat és logótervezést is rám bízták. Itt megtekintheted.