Lehetek a te webdesignered!?

Célom, hogy az eddigi munkáim során összegyűjtött tudásomat kamatoztassam a vállalkozásodban.

weblap, honlap grafika webshop logó arculat

Járosi Zsófi vagyok, úgy érzem megtaláltam a hivatásom, ahol egyszerre alkalmazhatom a kreativitást és a modern világ adta informatikai lehetőségeket.

 

Fontos számomra, hogy olyan feladaton tudjak dolgozni, ami értékteremtő, törekszem a tökéletességre.

Szükségem van a te segítségedre, hogy folyamatosan tartsuk a kapcsolatot a közös munkafolyamat alatt, hiszen vallom, hogy a jó kommunikáció az alapja a sikeres együttműködésnek.

Miért is van sok egyéb szakmám és ez miért válik a hasznodra?

Adminisztrációs munkáim során sokféle vállalkozásnál dolgozhattam, mindig is élveztem, hogy új területekre kalandozhatok és különféle vállalkozásokkal ismerkedhetek meg. Ezáltal nagyon sok féle vállalkozási formával és tevékenységgel volt lehetőségem megismerkedni. 

 

Lehet, hogy a Te területeddel is találkoztam már?

 

Ebben a munkában talán az egyik legfontosabb az ügyfél és a megbízó közötti összhang és a kommunikáció, ami előre viszi a majdani munkafolyamatokat.

Emellett fontosnak tartom, hogy eddigi tanulmányaim folyamán szert tettem informatikai, pénzügyi/banki és kereskedelmi tudásra, amiket remekül tudok alkalmazni a jelenlegi munkám során.

Három indok mellettem!

Korrektség

Nem tűnök el az elvállalt munkát befejezem, tartom magam a megbeszélt határidőkhöz és feladatokhoz. Éppen ezért minden munkát egy igény felméréssel kezdek ami alapján eltudjuk kezdeni az együttműködést.

Tudás

Részt vettem egy webdesigner tanfolyamon, amit sikeresen végig csináltam, illetve, hogy jobban fejlesszem magam egy logó készítő tréninget is elvégeztem, e mellett folyamatosan figyelem az aktualitásokat, és technikai fejlesztéseket. 

Ügyfélközpontúság

Az elsődleges, hogy olyan termék készüljön el és kerüljön ki a kezemből, amit a megrendelő szívesen fog használni, így a közös munkára és egyeztetésekre nem sajnálom az időt. Kell egy összhang, egymás megértése, hogy ne tömeg gyártásban gondolkodjunk, hanem egyénenként.

Nem tudod pontosan kell-e neked weboldal?

Kérj egy időpontot hozzám és egyeztessünk a terveidről. A kötetlen beszélgetés folyamán ki fog derülni, hogy hasznodra vállhat-e egy honlap és miben tudnálak segíteni.

Lefoglalom az ingyenes konzultációt!

[wpforms id="4790"]
Array

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
weblap, honlap grafika webshop logó arculat