Webdesigner vagyok

és még sok más szakma tulaja

Járosi Zsófi vagyok, úgy érzem megtaláltam a hivatásom, ahol egyszerre alkalmazhatom a kreativitást és a modern világ adta informatikai lehetőségeket.

Fontos számomra, hogy olyan feladaton tudjak dolgozni, ami értékteremtő, törekszem a tökéletességre. Kiemelt célom, hogy az ügyfeleimmel folyamatosan tartsam a kapcsolatot hiszen a jó kommunikáció az alapja a sikeres együttműködésnek.

weblap, honlap grafika webshop logó arculat

Miért is van sok egyéb szakmám és ez miért válik a hasznodra?

Adminisztrációs munkáim során sokféle vállalkozásnál dolgozhattam, mindig is élveztem, hogy új területekre kalandozhatok és különféle vállalkozásokkal ismerkedhetek meg. Mindig is törekedtem az önálló munkavégzésre és emellett élveztem, hogy csapattagként is megállhatom a helyem.

 

Ebben a munkában talán az egyik legfontosabb az ügyfél és a megbízó közötti összhang és a kommunikáció, ami előre viszi a majdani munkafolyamatokat.

Emellett fontosnak tartom, hogy eddigi tanulmányaim folyamán szert tettem informatikai, pénzügyi/banki és kereskedelmi tudásra, amiket remekül tudok alkalmazni a jelenlegi munkám során.

Három indok mellettem!

Korrektség

Nem tűnök el az elvállalt munkát befejezem, tartom magam a megbeszélt határidőkhöz és feladatokhoz. Éppen ezért minden munkát egy igény felméréssel kezdek ami alapján eltudjuk kezdeni az együttműködést.

Tudás

Részt vettem egy webdesigner tanfolyamon, amit sikeresen végig csináltam, illetve, hogy jobban fejlesszem magam egy logó készítő tréninget is elvégeztem, e mellett folyamatosan figyelem az aktualitásokat, és technikai fejlesztéseket. 

Ügyfélközpontúság

Az elsődleges, hogy olyan termék készüljön el és kerüljön ki a kezemből, amit a megrendelő szívesen fog használni, így a közös munkára és egyeztetésekre nem sajnálom az időt. Kell egy összhang, egymás megértése, hogy ne tömeg gyártásban gondolkodjunk, hanem egyénenként.