weblap készítés

Rólam

Adminisztrációs munkáim során sokféle vállalkozásnál dolgozhattam, mindig is élveztem, hogy új területekre kalandozhatok és különféle vállalkozásokkal ismerkedhetek meg. Mindig is törekedtem az önálló munkavégzésre és emellett élveztem, hogy csapattagként is megállhatom a helyem.


DE eddig, valami hiányzott az életemből, hogy kiteljesedhessek, amit most a WEBDESIGNER szakmával megtaláltam.


Önálló lehetek, folyton új szakterületeket ismerhetek meg, kicsit kívülről láthatom a cégeket, így kreatívan segíthetem őket, amikor már elakadnak, hogyan tovább.


Ebben a munkában talán az egyik legfontosabb az ügyfél és a megbízó közötti összhang és a kommunikáció, ami előre viszi a majdani munkafolyamatokat.


Emellett fontosnak tartom, hogy eddigi tanulmányaim folyamán szert tettem informatikai, pénzügyi/banki és kereskedelmi tudásra, amiket remekül tudok alkalmazni a jelenlegi munkám során.


Várom, hogy az ügyfeleim között tudhassam!


Járosi Zsófi
Weblap készítés | webshop készítés | logó tervezés | grafikai munkákl

Miért válassz engem

Korrektség, nem tűnök el az elvállalt munkát befejezem, tartom magam a megbeszélt határidőkhöz és feladatokhoz. Éppen ezért minden munkát egy igény felméréssel kezdek ami alapján eltudjuk kezdeni az együttműködést.

Tudás, részt vettem egy webdesigner tanfolyamon, amit sikeresen végig csináltam, illetve, hogy jobban fejlesszem magam egy logó készítő tréninget is elvégeztem, e mellett folyamatosan figyelem az aktualitásokat, és technikai fejlesztéseket. 

Ügyfélközpontúság, az elsődleges, hogy olyan termék készüljön el és kerüljön ki a kezemből, amit a megrendelő szívesen fog használni, így a közös munkára és egyeztetésekre nem sajnálom az időt. Kell egy összhang, egymás megértése, hogy ne tömeg gyártásban gondolkodjunk, hanem egyénenként.

Weboldal készítés
error: Content is protected !!