Weboldal készítés

weblap grafika webshop logó arculat

Miért jó, ha van weboldalad?

weblap, honlap grafika webshop logó arculat

Segíti a terméked, szolgáltatásod bemutatását

Napi 24 órán keresztül dolgozik

Könnyű ajánlási lehetőség

Reklám költség csökkentése

Vásárlói szokások figyelése

Teljesen magadra formálhatod

Mit kapsz tőlem?

Ha szükséges intézem a domain, tárhely foglalását

Átgondolt design-os honlapot

Egyedi igények megvalósítását

Alap technikai SEO beállítások

Marketing és szövegírási szemléletet

Folyamatos kapcsolattartást, elérhetőséget

weblap, honlap grafika webshop logó arculat

Olvasd át eddig milyen témákban dolgoztam!

weblap grafika webshop logó arculat
Az oldal karbantartását én végzem 🙂

Takarítással foglalkozó cég számára készült egy bemutatkozó oldal, rendszers karbantartással folyamatos fejlesztésekkel és újításokkal szépítjük és építjük. Weboldal mellett arculat és logó is készült.

weblap grafika webshop logó arculat
Az oldal karbantartását én végzem 🙂

Ez a weboldal ügyfélszerzés és az online jelenlét miatt készült, helyi szolgáltatással foglalkozik ahogyan a nevéből is kiderül, hogy pedikűr a fő irányvonal. A nyitásra készült oldalon ma már kb. 1 hónapra előre lehet időpontot foglalni. A weboldal tulajdonosa a social mediát és a google cégem lehetőséget is használja így erősítve a weboldalát, illetve folyamatos karbantartással segítem a vállalkozást.

weblap grafika webshop logó arculat
Az oldal karbantartását én végzem 🙂

Ez a weboldal a nevéből adódóan beltéri üvegfal rendszerek szerelése, egyedi zuhanyfülke szerelése mellett üveg korlátok, télikertek üvegezését, illetve eltolható hanggátló mobilfal rendszer készítésével foglalkozó cég számára készült. Akik most lépnek az online tér irányába. Folyamatos karbantartással segítem a vállalkozást.

weblap, honlap grafika webshop logó arculat
Az oldal karbantartását én végzem 🙂

Drón szolgálatások bemutatására készült a weboldal, hihetetlen sok helyen lehet felhasználni a drónok adta lehetőségeket. A cél a bemutatkozás és az online jelenlét volt, illetve kialkítani egy egységes megjelenést, aminek a keretében kapcsolatfelvételre is van lehetőség. A szolgáltatások bemutatásához videók is szolgálnak, melyeik úgy kerültek beépítésre, hogy ne terheljék a  tárhelyet.

A Castle Residence Balaton egy balatonföldvári panzió, aminek a különlegessége, hogy az egész panzió bérlésére van lehetőség, mivel létszám és szezon függő a foglalás, így egy foglaltáságot jelző naptárra volt szükség, illetve a lokalizáció felkapottsága miatt többnyelvűsítésre is került az oldal, e mellet kiegészült egy interaktív bakancslistával, így programot biztosítva az oda érkezőknek és rögtön információhoz is juthatnak.

weblap, honlap grafika webshop logó arculat
Az oldal karbantartását én végzem 🙂

Már régóta működő szolgáltatással kapcsolatos vállalkozás kért fel a weboldala elkészítésére, eddig blog oldalt vezetett, de szerette volna, ha több lehetősége is van a szimpla blogoláson kívűl, interakcióba lépni az érdeklődőivel, így a hasznos információk megosztása mellett egy jóskártya elkészítése is a feladatok között szerpelet, csodálatos munkafolyamat volt.

A Hotel Metro Budapest számára készült ez a bemutatkozó oldal, ahol minden információ a szállásról és a környékről megjelenítésre kerül, egy régi weboldal újra gondolása történt, így a már ott alkalmazott foglalási rendszer került beépítésre. Budapest szívében helyezkedik el a hotel, így fontos volt, hogy több nemzet számára is elérhetőek legyen az információk, ezért angol, német és olasz nyelven is lehet böngészni az oldalon.

A Cute Kids Design számára készült a webshop, ahol egyenlőre fülbevalókat lehet rendelni. a Különlegessége, hogy a gyermekek kis füle miatt csak 8mm átmérővel dolgoznak, pötty fülbevalók találhatók meg különböző fajtákban, de aki az elegánsabb lógós fülbevalókat kedeveli is talál magának valót, így akár anya lánya szett is rendelhető.

Itt már meg volt a weboldal és a design. A feladatom az volt, hogy készítsek egy landing oldalt marketing kampányhoz, és ezt megtámogatva egy szuper könyvet kellett digitálisan megoszthatóvá tennem. Fontos szempont volt, hogy ne lehessen lementeni, így lapozható formában alkottam meg egy külön aloldalon.

Németh-Etessy Zsanett pszichológus, anya-magzat analitikus és gyászcsoportvezető számára készült ez a weboldal , aki  ezen képességeit felhasználva segíti a baba-mama  kapcsolatot, a szülésélmény feldolgozását, segít a babavárás  előtti időszakban vagy a veszteségélmény feldolgozásában. Online is van lehetőség konzultációra, így a socal media felületeken kívűl szeretet volna egy weboldalt is, ahol kapcsolatba tudnak vele lépni és blog formájában megoszthatja tudását.

Fodrász stúdiónak készült weboldal, ahol a cél az volt, hogy a social media megtámogatása mellett egyéb felületen is elérhető legyen. Fontos volt a stúdió bemutatása, milyen szolgáltatások vannak, illetve akciók és az árak feltüntetése. De e mellett hasznos tudásanyag is került az oldalra a különböző technikák leírása mellett hajápolást segítő cikkek is elhelyezésre kerültek.

Solár, azaz napelem rendszerek telepítésével foglalkozó cég számára készült a weboldal. Fontos szempont volt egy ajánlatkérő oldal kialkítása, melynek a kitöltése után egy becsült elsődleges árajánlat készítési lehetséget biztosít a tulajdonos számára, ami alapján feltudja venni a kapcsolatot az érdeklődőkkel.

Ez a cég kizárólag weboldal készítéssel bízott meg. Bemutatkozó, úgy nevezett one page oldal készült számára. Nem az értékesítés volt számukra fontos, hanem az online jelenlét, hiszen a pályázatok elbírálásásnál ez is számít, hogy megtalálható legyen a vállalkozás ilyen formában a világhálón.

Az oldal karbantartását én végzem 🙂

Szintén egy bemutatkozó oldal készült informatikai szolgáltatásokkal foglalkozó cég számára, ami kiegészült logó és arculattervezéssel is. Szintén folyamatosan karbantartott oldal figyelünk a biztonságra és a bővítények frissen tartására.

Izgalmas feladatom volt, egy biztonság technikai cég kb 15 évvel ezelőtti honlapját kellett újra gondolni, és átültetni WordPress keretrendszerbe. Az oldal célja nem változott továbbra is bemutatkozásra használatos, illetve a jövőben az új technikák bemutatása is a működését fogja segíteni.