Weboldal készítés

Miért jó, ha van weboldalad?

Segíti a terméked szolgáltatásod bemutatását

terméked, szolgáltatásod bemutatása mellett sok információt meg tudsz osztani az olvasóval, ami segítheti a vásárlás/ szolgáltatás igénybevételét

Napi 24 órán keresztül dolgozik

a legtöbben az interneten keresgélünk, ha valamire szükségünk van, a weboldal 24 órán kersztül reklámoz minket, akkor is amikor mi pihenünk vagy mással foglalkozunk

Könnyű ajánlási lehetőség

ajánlásokkor kényelmes egy linket vagy QR kódot megosztani ismerősönkkel és már ott is van minden információ

Reklám költség csökkentése

egy keresőoptimalizáltan kialakított weboldal, lehet akár reklám költség is, ami hosszú távon kevesebb, mint folyamatos offline hirdetés finanszírozása

Vásárlói szokások figyelése

amennyiben igényled lehet telepíteni Google Analytics alkalmazást, amivel nyomonkövetheted az érdeklődőket, és ez által alakíthatod a marketingedet

Teljesen magadra formálhatod

ha már arculat és logó tervezéssel is folgalkozom a weboldaladat teljesen magadra tudjuk szabni, mint hangulatban és tartalomban

Néhány weboldal részletes bemutatása

weblap grafika webshop logó arculat

VA-TEAM

Takarítással foglalkozó cég számára készült egy bemutatkozó oldal, rendszers karbantartással folyamatos fejlesztésekkel és újításokkal szépítjük és építjük. A weboldal készítése mellett arculat és logó is készült.

Baba Mama kapcsolatanalízis

Németh-Etessy Zsanett számára készült, ez a weboldal, pszihológus, anya-magzat analitikus és gyászcsoportvezető. Ezen képességeit használva segíti a baba mama kapcsolatot, a szülésélémény feldolgozását, a veszteség és a baba várás előtti időszak támogatását. Online is van lehetőség konzultációra, így a socal media felületeken kívűl szeretet volna egy weboldalt, is ahol kapcsolatba tudnak vele lépni és blog formájában megoszthatja tudását.

NEXT STEP PEDIKŰR

Ez a weboldal ügyfélszerzés és az online jelenlét miatt készült, helyi szolgáltatással foglalkozik a nevéből is kiderül, hogy pedikűr a fő irányvonal. A nyitáskor készült, az oldal ma már kb. 1 hónapra lehet időpontot foglalni, a weboldal tulajdonosa a social mediát és a google cégem lehetőséget is használja így erősítve a weboldalát, illetve folyamatos karbantartással segítem a vállalkozást.

Toser Wall

Ez a weboldal a nevéből adódóan beltéri üvegfal rendszerek szerelése, egyedi zuhanyfülke szerelése mellett üveg korlátok, télikertek üvegezését, illetve eltolható hanggátló mobilfal rendszer készítésével foglalkozó cég számára készült. Akik most lépnek az online tér irányába, hogy jelen legyenek, illetve ügyfeleket szerezzenek, a folyamatos karbantartással segítem a vállalkozást.

BITRUDER

Ez a cég kizárólag weboldal készítéssel bízott meg. Bemutatkozó úgy nevezett one page oldal készült számára. Nem cél az értékesítés, hanem az online jelenlét volt a fontos, pályázatok elbírálásánál ez is számít, hogy megtalálható legyen a vállalkozás ilyen formában a világhálón.

NAFTAX

Szintén egy bemutatkozó oldal készült informatikai szolgáltatásokkal foglalkozó cég számára, ami kiegészült logó és arculattervezéssel is. Szintén folyamatosan karbantartott oldal figyelünk a biztonságra és a bővítények frissen tartsára.

Solár, azaz napelem rendszerek telepítésével foglalkozó cég számára készült a weboldal. Fontos szempont, volt egy ajánlatkérő oldal kialkítása, melynek a kétöltése után egy becsült elsődleges árajánlat készítése lehetség az érdeklődől számára.

Készült egy fodrász stúdiónak weboldal, ahol a cél az volt, hogy a socila media megtámogatása mellett egyéb felületen is elérhető legyen. Fontos volt a stúdió bemutatása, milyen szolgáltatások vannak, illetve akciók és az árak feltüntetése, de e mellett hasznos tudás anyag is került az oldalra a különböző technikák leírása.

weblap grafika webshop logó arculat

Katica Kuckó

ÁTADÁS HAMAROSAN

Egy nagymarosi házikó részére, szállás foglalás céljára készült a weboldal, ahol bemutatásra kerül a házon kívűl, még a környéken lévő kikapcsolódési lehetőségeket is, illetve a foglalás során extra szolgáltatások kiválasztására is van mód.

error: Védett tartalom!