Vajon mire képes az AI logó és kép készítés témában?

Nem lehet elmenni szó nélkül a mesterséges inteligencia mellett. Minden online felületen lehet vele szembe találkozni, szövegeket, képeket, táblázatokat és különböző hasznos munkát kiegészítő lehetőségeket biztosít a felhasználói számára. 

 

De vajon megmarad az egyediség vagy kié lesz az elkészült anyag?

Ezekre most nem is keresem a választ, mert bizony ez kemény jogi kérdéseket vonz maga után, ezáltal van, aki fél az egésztől, van aki magasztalja és van, aki kihasználja, annyira amennyivel előrébb  jut.

 

Nekem két nagyon érdeklődő lányom van, ezért ehhez a bejegyzéshez , igénybe vettem az kreativitásukat, mit hoz ki az általuk adott instrukció 🙂  De előtte jól leteszteltem egy általam megírt promt alapján a képkészítést. 

Lássuk is az eredményeket!

Ami a fejemben megfogalmazott, hogy most valami finom női elegáns kicsit téli megjelenésű képre gondoltam. 

 

Így alapból egy akvarell képkészítési lehetőséget választottam, imádom a vízfestékkel készült képeket ezek közül is a virágok vannak nálam előtérben, itt fontos volt egy kékes lilás színű szinpaletta választása, illetve e miatt alapból megadtam, hogy télies virágot szeretnék látni.

 

Szerintem gyönyörű a végeredmény, elfogadnám akár a falamon is egy képnek, de ezt ingyenes felületen generáltam, természetesen a rendszer használta az egész internetet az előállításhoz, illetve, ahogy legeneráltam már mások számára is elérhető lesz, persze ne fosszunk meg másokat a széptől, de nem a tiéd ezt figyelembe kell venni.

AI képgenerálás
AI képgenerálás

Nagylányom fantázia világa fantasztikusan meg valósította a képe generátor, ő egy rókát álmodott meg egy varázslatos téli tájon.

AI képgenerálás

Nagylányom még a játékosabb világba kalauzolt el, ő is a rókát választotta, de már egy jóval gyermekibb formát kaptunk a táncoló szó megadásával.

Plusz egy próbálkozás, te használnád logó tervezéshez az AI-t?

Az általam használt program lehetőséget biztosított vektoros kép generálására is, így nem hagyhattam ki, ennek a tesztelését sem.

 

Itt a gondolat menet az volt, hogy elkészítek egy olyan logót, amit esetleg tudok hasznosítani a saját munkafolyamataim alatt is.

 

Gondolkodok egy kifejezett női irány vonalon, ahol onepage oldalakat kínálok női vállalkozó társaimnak ezzel is segítve egymást a fejlődésben, és persze a missziómban, hogy több lábon kell állni és nem lehet a social mediara alapozni teljesen, hiszen ott egyre több a feltörés, sokat kell várni, hogy vissza kapd a munkádat.

sofiadesign onepage

Ezért készült el ez a logó, egy AI generátorral, mivel vektografikus formában kaptam meg így volt lehetőségem finom hangolni, a színeimre, plusz keretet köré tenni és megjeleníteni a nevet is bele rakni.

Neked, hogy tettszik?