Trükk, amivek el lehet adni a webdesignban is

Szó szerint lerágott csont, de nem szabad elfelejteni, hogy a képen szereplő kutya megjelenítése igen hatásos lehet, ha jól komponált és megnyerő képet választasz, hiszen a kutya jelenléte hozzáadhat egyfajta bájat és vonzerőt a képhez, és segíthet az emberek figyelmének felkeltésében. Itt jön közbe, hogy egy ilyen kép megalkotásához, már nincs szüksége egy türelmes bájos kutyára hanem, akár percek alatt egy jó promttal a fejedben lévő képet képernyőre vetheted. Mivel a  kutyák gyakran pozitív érzelmeket váltanak ki az emberekből, és sokan szívesen néznek képeket vagy videókat velük, így egy ilyen stílusú képpel nem lőhetsz mellé, természetesen figyelni kell, hogy a kép témája és célja harmonizáljon a kutya jelenlétével, hogy a kép összképe egy összhangban lévő, vonzó kompozíciót alkosson.

 

Most jön a kérdés, hogy jön ez a webdesign-hoz?

Egészen egyszerűn, mivel ilyen képeket már AI segítségével és a promt finomra hangolásával, akár 5-10 percen belül megcsinálhatsz. Viszont még mindig nem indokoltam meg a webdesign részét, hiszen ezzel a gondolattal, akár a weboldaladra kerülő képeket is elkészítheted, amivel vonzóbbá és megnyerőbbé, plusz egyedibbé teheted az oldaladat, nem a századik stock fotót töltöd fel te is ugyan abban a témában, hanem lehetőséged van, arra, hogy szárnyaljon a fantáziádat és ezzel kitűnj a tömegből, és még nagyobb esélyel eladhatóbb felületet alakíts ki magadnak, tehát AI fotókra fel.

webdesign_eladas

A poszhoz készült kép is a bizonyiték, arra, hogy lehet egyedit tervezni. Az alapelképzelési egyy tacskó volt, aki a tengerparton napszemüveget viselve helyezkedik el. Aztán jött a finom hangolás, hogy egy koktélt is kérek szívószállal nappali fényben ls kaptam egy remék képet, amit posztban, de akár a weboldalon is, ha téma megengedi fel lehet használni. 

 

Mondja valaki, hogy nem lett menő? 

 

A másik képen a gyerek és állat, azaz itt cica kapcsolatát jelenítettem meg egy tengerparti naplemente társoságában, biztos vagyok benne, hogy bármelyik vállalkozás fel tudja használni ezt a technológiát és ezáltal design-osabb megjelenést biztosíthat magának. Nincs másra szükség csak fantáziára, szolgáltató szektorban és termékek terén is lehet ötletelni az AI képszerkesztésben.

Jöjjön még egy példa a témában, itt inkább a szimpla hangulatfokozása helyet, már egy termék is bekerült a képbe, egy epres turmix van a középpontban, amit egy bárban vidáman fogyasztó hölgyel került ábrázolásra, illetve mivel használtam a tacskót az előző képnél, így kipróbáltam mit lehet kihozni a tacskó és eperturmix párosításából.

 

Neked milyen terméked vagy szolgáltatásod van ahol eltudnád képzelni, hogy a weboldaladat az AI és az emberi fantázia keresztezéséből töltenéd fel képekkel a stock fotók helyett?

 

Vágj bele és redesign-old a weboldaladat, akár már egy megkapó hajtás feletti résszel is megnyerheted az érdeklődőd figyelmét, hiszen a legfontosabb az első benyomás, akár csak, ha belépsz egy ismeretlen helyre ott is az első benyomás alapján fogsz minősíteni a honlap készítéskor is fontos, hogy hova „nyitnak” be az érdeklődők, hiszen 3mp-ed van meggyőzni, hogy maradjon nálad.

webdesign_eladas