Létezik ingyenes weboldal?

Jogos a kérdés, mert az interneten rengeteg lehetőség közül lehet választani ingyenes vagy fizetős megoldások közül, de, amit érdemes szem előtt tartani, hogy a domain címért és tárhelyért biztos, hogy fizetni szükséges. 
Ezen kívül több olyan oldalépítő oldal és rendszer is megtalálható, ahol kvázi ingyen is készíthetsz magadnak honlapot. Azt javaslom mindig nézz körben, hogy az inygenes valóban az-e vannak-e rejtett költségek, és azok esetleg a fizetős változathoz képest mit kérnek el.

 

Nézzük meg milyen lehetőségeid vannak, ha weboldalt szeretnél:

Ingyenes keretrendszerről tudni érdemes rengeteget találsz a neten mint a Wix, WordPress, Joomla és társaik. Itt azzal kell számoljál, hogy meg kell tanulnod a gondolkodást ki kell tapasztalni a beállítási lehetőségeket, illetve nem mindent lehet ingyenesen kivitelezni, vagy akár előfordulhat, hogy nem is tudod megvalósítani még fizetéssel sem az elképzeléseidet. Tehát, ha hosszú távon gondolkodsz nézz utána minden lehetőségnek illetve informálódj, vagy kérj segítésget a témában merre indulj el.

 

Egyedi fejlesztésnek a nevében is benne van, hogy valami különleges lesz a végeredmény, amivel máshol nem fogsz találkozni, ami a tiéd, de azért valljuk be nincs új a nap alatt, a kinézet a felépítés máshol is szembe jöhet veled. Ebben az esetben inkább ott az egyediség, ha olyan elképzelésed van, amit még senki nem fejlesztett le vagy nem elérhető a piacon, akkor azt számodra fog egyedileg készülni. Amire számíthatsz hogy ez nem a pénztárca barát verzió lesz.

 

Ingyenesen még lehetőséged van blogolni akár egy nagyobb blog oldal nevében, ilyen példul a blog.hu, ahol a neved is vmi.blog.hu ként fog megjelenni innen is látva, hogy, ha értékes tartalmat gyártasz azzal nem a saját malmodra hajtod a vizet, hanem másnak generálsz forgalmat az oldalára, illetve, ha kiemelkedőek az írásaid és sok érdeklődőt vonz, értékesítik is a felületet biztosítva a hirdetésekből befolyt bevételt maguknak, itt bújuk meg a buktató, hogy másnak dolgozol hosszú távon nem pedig magadnak.

Létezik ingyenes weboldal

Jöjjön a felém irányuló kérdés, hiszen WordPress oldalakat készítek, ami, akár lehetne ingyenes is, de akkort miért fizetsz nekem?

Igen neked a munkád mellett nem muszály ezt az utat végig járnod, ha nincs időd engeriád ki is szervezheted a honlapod elkészítését.