Sablon posztok készítése

Mit is jelent ez a valóságban?

A mai rohanó világban nincs ideje minden vállalkozónak, azzal pepecselni, hogy heti rendszerességgel kommunikáljon és gyártsa a kreatív posztokat, és mind ez még jól is nézzen ki, a mellett, hogy a vállalkozásával is kell foglalkozni, mert fontos az online jelenlét, de mi lesz az érdemi munkával?

Hát ekkor kerül a képbe a tamplete, azaz sablonok.

Aki jártas kicsit is a posztolás világában, biztosan ismeri a Canva programot, ez egy online elérhető képszerkesztő program, mely segítségével, rengeteg ötletet meg lehet valósítani, sőt keresgélve sok hasznos összeállítást lehet használni belőle.

Ebben a programban készítek a vállalkozásod számára egyéni sablonokat, amik a céged arculati elemeit fogják tartalmazni, illetve különböző tematikák alapján építem meg a sablonokat, így mindig választhatsz, hogy pár aktuális gondolatot osztanál meg, képeket, videót, kedvezmény lehetőséget vagy új szolgáltatást mutatnál be.

Nincs más dolgod, mint a tartalmi részt beilleszteni és már mehet is a posztolás, ezzel sok időt takarthatsz meg magadnak, illetve egységes lesz a social media kinézeted is.

Kérd ezt a szolgáltatásomat is, hogy időt és energiát spórolj magadnak 🙂