1. Igény felmérés

Eljött a te időd és szeretnél több lábon állni? A social mediáról átirányítanád a forgalmat a saját weboldaladra? Esetleg hallottad már a kérdést: van weboldalad, ahol megtalállak?

 

Így nincs mit tenni, érdemes felvenned velem a kapcsolatot. Több lehetőséged van: elérsz a weboldalamon keresztül

Így nincs mit tenni fel kell venned velem a kapcsolatot, elég sok lehetőséged van, elérsz a weboldalamon kersztül, a social mediában is megtalálsz, illetve írhatsz e-mailt vagy telefonon is felveheted velem a kapcsolatot.

2. Ajánlatküldés

Ezek után küldöm is részedre az ajánlatomat, illetve a weboldal tervezéssel kapcsolatos nyomtatványomat. Ha időd engedi töltsd ki, de legfonotosabb, hogy az abban szereplő kérdéseken gondolkodj el, hidd el, a tervezési időszakban hasznos lesz visszanyúlni és átolvasni a válaszokat. Természetesen, ha nincs időd, telefonon keresztül egy beszélgetés formájában is átvehetjük a kérdéseket: én közben jegyzetelem a válaszaidat, ami alapján el tudok kezdeni tervezni, illetve ez alapján egyedi ajánlatot is tudok készíteni számodra.

3. Kinézet, funkciók 

Megbeszéljük, hogy milyen kinézetet szeretnél, és milyen funkciókra lesz szükséged a weboldaladon. Itt fontos kiemelnem, hogy a weboldalak folyton bővíthetőek, akár plusz oldallal, aloldallal illetve  utólag is hozzá lehet rendelni egyéb funkciókat. A csomagajánlataimnál megtalálhatóak a karbantartási lehetőségek, melynek a keretében a bővítésre is biztosítok lehetőséget. 

Inspirálódhatsz, hogy mely oldalak, oldalak tettszenek és mik azok, amik abszolút nem keltenek jó benyomást benned.

4. Tervezés, egyeztetések

A tervezési folyamat során folyamatosan küldöm az aktuális kinézetet, illetve a közös tervezést is fontosnak tartom, hogy mindig egyeztessünk. Így a végére már csak apró simítások maradnak, illetve, ha nem felel meg valami, még időben tudunk módosítani, változtatni.

5. Végső simítás

Amikor készen vagyok a háttérmunkákkal és elhelyeztem a cta gombokat, minden linkelés jó irányba mutat, a publikálás előtt átküldöm egy utolsó véleményezésre. Ha mindent rendben és a helyén találsz, akkor nyilvánossá teszem a weboldalt és igénybe is veheted, publikálhatod jelenlegi és leendő ügyfeleid felé.

 

 

 

6. Támogatás

Miután átadtam az oldalt, még 1 hónap általános karbantartást szoktam vállalni, ahol, ha bármi felmerül használat közben, azt javítom, illetve az 1 hónap lejárta előtt frissítek és aktualizálom az összes modult. Ezek után is természetesen vállalom a karbantartást, ahol figyelem az oldal működését, frissítem és a csomagodnak megfelelően, tartalmat töltök fel, oldalt/aloldalt hozok létre, stb.